top of page

De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk op de website van SisterCrafts NL. 

 

Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. SisterCrafts NL behoud zich te allen tijde het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden te wijzigen.

 

SisterCrafts NL garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde en/of specifiek overeengekomen specificaties.

 

1. Algemeen

 

Definities

 

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

  1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten en/of diensten verwerft in verband met een overeenkomst op afstand en deze zaken, en/of diensten door de ondernemer worden geleverd of door een derde partij op basis van een afspraak tussen die derde en de ondernemer;

  2. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

  3. Consument:de natuurlijke persoon die niet handelt voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit;

  4. Dag: kalenderdag;

  5. Duurovereenkomst: een overeenkomst die strekt tot de regelmatige levering van zaken en/of diensten gedurende een bepaalde periode;

  6. Duurzame gegevensdrager: elk hulpmiddel - waaronder ook begrepen e-mail - dat de consument of ondernemer in staat stelt om informatie die aan hem persoonlijk is gericht, op te slaan op een manier die toekomstige raadpleging of gebruik gedurende een periode die is afgestemd op het doel waarvoor de informatie is bestemd, en die ongewijzigde reproductie van de opgeslagen informatie mogelijk maakt;

  7. Herroepingsrecht: de mogelijkheid van de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand;

  8. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

  9. Overeenkomst op afstand: een overeenkomst die tussen de ondernemer en de consument wordt gesloten in het kader van een georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten, digitale inhoud en/of diensten, waarbij tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend of mede gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand;

  10. Techniek voor communicatie op afstand: middel dat kan worden gebruikt voor het sluiten van een overeenkomst, zonder dat consument en ondernemer gelijktijdig in dezelfde ruimte hoeven te zijn samengekomen.

 

 

2. Identiteit van de ondernemer

 

SisterCrafts NL

Kerklaan 55 - Vinkeveen

Telefoonnummer: 0634816500

E-mailadres: sistercraftsnl@gmail.com

KvK-nummer: 72107650

Btw-identificatienummer:  858988045BO1

 

3. Veiligheid & Privacy

 

SisterCraftsNL treft passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van persoonlijke informatie en in het bijzonder van betalingen. SisterCraftsNL bewaart geen creditcard of betalingsgegevens. Al deze gegevens worden rechtstreeks doorgegeven aan het Multisafepay betaalplatform via een veilige verbinding.

U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering of verwijdering van deze gegevens. Al uw gegevens worden behandeld volgens de richtlijnen van de wet bescherming persoonsgegevens. Dit betekent dat de door u verstrekte gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Er zullen geen gegevens aan derden worden verstrekt of ter inzage gegeven.

 

4. Prijzen en Prijswijzigingen


Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw. SisterCraftsNL heeft ten allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

 

5. Garantie

 

Sieraden:

Wij willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw sieraad. Daarom geven wij het onderstaande advies:

voor al onze sieraden geld, tenzij anders vermeld: voorkom dat uw sieraad in contact komt met chemische producten, zeep, lotion en parfum (producten zoals bodylotion en parfum goed laten intrekken alvorens uw sieraad om te doen). Doe uw sieraad af als u gaat douchen of zwemmen. Bewaar uw sieraden op een donkere plaats, bijvoorbeeld in een sieradendoosje. Wij adviseren om uw armband nooit schoon te maken met andere middelen dan een (pluisvrije) doek; edelstenen zijn poreus en sommige stenen kunnen niet goed tegen water.

Op alle edelsteen sieraden van SisterCraftsNL zit drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. U heeft garantie op de kralen, rijgdraad, hangertjes en sluitingen. Bij klachten kunt u binnen drie maanden na aankoop van uw sieraad contact met ons op nemen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage en verkleuring van verzilverde en vergulde materialen of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze sieraden. 

Op alle overige sieraden geld twee maanden garantie op rijgdraad en sluitingen.

Als uw armband onverhoopt stuk gaat of de kralen verkleuren buiten de garantie termijn, dan kunt u contact met ons opnemen voor een passende oplossing.

Bij ieder product staat vermeld welk materiaal gebruikt is. Voor alle door ons gebruikte materialen gelden onderstaande adviezen:

Edelsteen kralen

Bepaalde kralen, en dan voornamelijk amethist en rozenkwarts, kunnen verkleuren onder invloed van zonlicht. Omdat natuurstenen kralen poreus zijn kan contact met parfum en/of zeep voor vroegtijdige slijtage zorgen. Ook de zilveren/vergulde kralen zijn hier kwetsbaar voor. Wij adviseren dan ook om te voorkomen dat uw sieraad in contact komt met zeep en parfum (goed laten intrekken alvorens uw sieraad om te doen) en deze na het afdoen donker te bewaren. Doe uw sieraad af als u gaat douchen of zwemmen.

Houten kralen

Deze kralen blijven lang mooi. Ze kunnen niet goed tegen vocht en middelen zoals zeep en parfum.

Glaskralen

Deze kralen blijven lang mooi. Er kunnen na verloop van tijd kleine krasjes op ontstaan. 

Sterling zilver

Deze kralen blijven lang mooi, maar kunnen in de loop der tijd gaan oxideren. Dit betekent dat er zwarte aanslag op ontstaat. Als u dit niet mooi vind kunt u de kralen met een zilverpoetsdoekje opwrijven. Zilver is een zacht materiaal; in de loop der tijd kunnen er krasjes ontstaan.

Verguld sterling zilver

Er is een dun laagje goud over het sterling zilver aangebracht. In de loop der tijd slijt dit laagje er af. Ook kan het materiaal groen uit gaan slaan. Maak je sieraad dan voorzichtig schoon met lauwwarm water en een zachte doek. U kunt deze kralen beter niet opwrijven; dit zorgt dat het materiaal eerder slijt. 

Roestvrij staal

Dit materiaal is erg duurzaam en krast niet. Je kunt het schoonmaken met een doek.

Verzilverd

Dit betekent dat er een dun laagje sterling zilver is aangebracht over een onedel metaal. Dit laagje slijt na verloop van tijd. Ook kan het materiaal groen uit gaan slaan. Maak je sieraad dan voorzichtig schoon met lauwwarm water en een zachte doek.
Bewaar deze sieraden het liefst apart (dit voorkomt oxidatie) in een droog en luchtdicht sieradendoosje.
 

Metaal

Dit is het goedkoopste materiaal maar ook het minst duurzaam. Het metaal blijft het langst mooi als je je sieraad goed opbergt na het dragen.


 

6. Betalingen


De artikelen kunnen via iDeal of Paypal betaalt worden of, in overleg, via een bankoverschrijving. Betalingen dienen binnen de betalingstermijn van 5 dagen te worden voldaan d.m.v. het overmaken van het geldbedrag op rekeningnummer NL66RABO 0331 1823 78 t.n.v. R.A.M. Eilander onder vermelding van het factuurnummer. Bij het overschrijden van de betalingstermijn gaan de gereserveerde artikelen automatisch terug de verkoop in zonder overleg, tenzij anders overeengekomen met de klant.

 

7. Levering en retourneren

 

Voor verzenden van onze producten binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten. Er kan een toeslag gelden voor bepaalde artikelen in verband met uitzonderlijk gewicht/formaat. Dit staat dan bij het product vermeld. Wij versturen uw bestelling via Postnl met normale brievenpost. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van Postnl. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

 

Levering
 

Uw bestelling wordt doorgaans binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd. De dag nadat u betaald heeft, telt als werkdag 1. Indien uw bestelling wegens omstandigheden later verstuurd wordt ontvangt u hierover uiterlijk 7 dagen na ontvangst van betaling bericht. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, berichten wij u en komt uw bestelling te vervallen. U ontvangt uw geld terug of kunt kiezen voor een vervangend product. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

 

Als plaats van levering geldt het woonadres van de consument dat het laatst aan het bedrijf kenbaar is gemaakt, tenzij anders overeengekomen. U ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Levering van sieraden vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken,  maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan.

 

Ruilen/Retourneren


U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling uw bestelling ruilen of retourneren, mits onbeschadigd en ongedragen (behalve om te passen). In alle gevallen dient u eerst schriftelijk (per e-mail of post) contact met ons op te nemen. U dient hierbij uw naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 14 dagen (na ontvangst van het product) worden terug gestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

 

8. Klachtenregeling

 

Mocht u niet tevreden zijn over een levering of heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op de volgende wijzen:

 

Telefonisch:        0634816500

Per post:             SisterCrafts NL, Kerklaan 55, 3645ET Vinkeveen

Per e-mail:          sistercraftsnl@gmail.com

ALGEMENE VOORWAARDEN

bottom of page