top of page

Hieronder kunt u mijn producten bekijken. Let op: u kunt de producten van Rose's Meadow niet in het winkelwagentje zetten. U kunt uw bestelling doorgeven via het bestelformulier (groene knop). U betaalt pas bij het afhalen of bezorgen van uw product. Voor meer informatie klikt u op de knop 'verzenden/bezorgen'.

 

Spell Bottles

 

Deze kleine geluks-amuletten zijn gevuld met een unieke mix van kruiden en edelstenen en opgeladen met reiki-energie. Draag ze dichtbij je, gebruik ze om te mediteren of geef ze een mooi plekje in huis en stuur jouw intenties het universum in. Ook erg leuk om weg te geven!

34DD74C7-5AC5-4D3F-9B42-48325593485E.JPG

Candle Cups

 

Deze schattige servies-setjes zijn omgetoverd tot vrolijke kaarsen die de hele kamer opleuken.

CB38728E-E30D-482D-AE20-049088923E3D.JPG

Etagéres

 

Deze vrolijke etagéres zijn gemaakt van

ge-upcycled servies. Ze zijn omgetoverd tot echte eye-catchers. Gebruik ze bijvoorbeeld bij de thee om bonbons of kleine hapjes te serveren, gebruik ze voor uw sieraden of zet ze vol met waxinelichtjes.

Fairy Lanterns

 

Deze lantaarns zijn omgetoverd tot sprookjesachtige elfenhuisjes, vol met hand-gemaakte miniaturen. Van boekenwinkels tot knusse huiskamers, voor elk elfje is er wat wils. U kunt ook zelf een thema bepalen. De elfenhuisjes geven subtiel licht. Leuk ter decoratie of als nachtlampje.

IMG_2367.jpg

Welkom bij Rose's Meadow

bottom of page